• Текст
    Шато дьо Фераж е семейна собственост от три поколения. Разположено е на площ от 40 хектара. Първата винификация е през 1980 г. на собственика Хосе Гарсия. Лозето се намира в областта Прованс Сен Виктор.
  • Текст
    Кантина Продутори ди Валдобиадене – ВАЛ Д’ОКА е разположена в красив район между хълмовете на Асоло и Конелиано в долината на север от Алпите в Тревизо.
  • Текст
    Домейн дьо Меланд е семейна винарна, която съчетава в себе си традиционния подход при производството на вино с модерните технологии. Перфектна комбинация на цвят и вкус!

най-добрите вина на България

Вината се предлагат в широкия център на София в един от първите магазини от този род след промените - от 1991г.

image
Тракийската равнина се слави с едно от най-добрите вина на България. Един от най-престижните райони в Родопската яка е с. Брестовица.

Застъпените винени сортове тук са "Каберне совиньон", "Мерло", "Мавруд" и Рубин (кръстоска между най-старите френски и италиански сортове "Сира" и "Небиоло"). По срок на беритба и по качество се подреждат съответно: Рубин, Мерло, Каберне совиньон и Мавруд.

Виното и храната са като музиката и киното.

Неделими. Заедно в пълното кулинарно приключение.
Добрата комбинация от двете е един от моментите на абсолютна радост за всеки гастроном. Успешното им съчетаване предизвиква непознати емоции и усещания. Вкусът на храната може да бъде подчертан чрез подходящото вино и обратното - виното може да "изгрее" в нова светлина чрез добре подбраната храна. 

да Ви разкажем за себе си на по чаша вино!

Ние сме специализиран магазин за бутикови вина, както и средище за ценителите на качествени алкохолни напитки. Предлагаме богати колекции от вина, предварително подбрани от нашите консултанти, био-вина от органично грозде, пенливи и дeсертни вина, а както и наливни вина, съхранявани в уникална за страната ни инсталация. Нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат при избора на напитки, които най-близко отговарят на Вашия кулинарен вкус, както и на повода за тяхното поднасяне! Надяваме се, че нашата кратка история до тук Ви заинтересува. 

Фирмата разполага с обучен търговски екип, модерна складова база, отлично организиран отдел за доставки и атрактивен презентационен екип. Продуктите дистрибутирани от нас можете да намерите в най – добрите търговски обекти, специализирани магазини както и в нашия е-магазин.

следвай ни