Оригинални резервни части
Гарантирарано оптималното качество и надеждност на Вашия автомобил
Оторизиран сервиз
Автомобили с доказан произход и сервизна история
Пролетна сервизна акция
Подгответе вашя автомобил за пролетта на преференциални цени
Сервизна поддръжка
още услуги

сервизна поддръжка

image

Диагностика и ремонт на механичната част в автомобила. Текущи технически обслужвания и сервизна поддръжка, инспекции, масла и филтри.

Диагностика и ремонт

image

Диагностика и ремонт на управляващите блокове и електронни системи в автомобила, както и тяхната настройка, адаптации и кодиране на функции.

Професионални консултации

image

Професионални консултации при покупка на автомобил. Оглед на техническото състояние, прогнозиране на бъдещи финансови разходи при експлоатация.

Автосервиз - диагностика и ремонт на всички марки автомобили, джипове, мотопеди и мотоциклети

Услугите в автосервиза включват ремонти на ходовата част и спирачките, смяна на накладки, носачи, шарнири, тампони, карета, ремонти на скоростна кутия и смяна на съединител, текущ и основен ремонт на двигател, силов и чип тунинг на двигател, сервиз на запалителна и горивна система, ремонт на стартери и алтернатори, смяна на масла, ремъци, филтри, авторемонти на парно и климатици, автотенекиджийство, автобояджийство, газови и метанови уредби, ремонти на електрическата инсталация, фарове, мигачи, стопове, аудио системи, монтаж и ремонт на аларми, централно заключване и ксенон, заварки и др. 

Второ меню

Запитване
кликни за повече информация
ОРИГИНАЛНИ АВТОЧАСТИ!
Контакт с нас

София, бул. Иван Дечев 145

Следвай ни: