позвънете ни: 123-123-1234
 • Домашни грижи
  Домашни грижи
  Комплексни домашни грижи на възрастни хора
 • Грижи за болни
  Грижи за болни
  Предлагаме социални грижи за болни и възрастни хора в домовете
 • Еднократни услуги
  Еднократни услуги
  Еднократни услуги за възрастни хора - помощ с къпането
Наши услуги

Програмата "Домашни грижи" осигурява комплексна грижа на повече от 400 възрастни, болни и самотни хора в собствения им дом - там, където те се чувстват най-спокойно и добре. Мобилни екипи помагат на самотно живеещи възрастни хора, които имат нужда от помощ при поддържането на жилището си, пазаруване, поставяне на инжекции и взимане на лекарства, медицинско наблюдение.

Направете запитване

Защо да ни изберете

Програмата осигурява услуги за възрастни, самотно живеещи хора, със сериозни хронични здравословни проблеми и с ниски доходи.

Това са хора, които не могат да си позволят скъпо платените медицински манипулации и здравни услуги, от които се нуждаят.

Възрастни и болни, които не могат да се грижат сами за себе си и домакинството, които живеят изолирано и са с ограничен достъп до социални услуги.

Какви е новото

image

Безплатни прегледи

10 медицински специалисти прегледаха 549 възрастни хора от от селата Сатовча, Плетена, Кочан, Вълкосел и Слащен

още

image

за община сатовча

Лекари от Александровска болница ще преглеждат възрастни хора в община Сатовча 4 дни безплатно

още

Здравната грижа се осъществява от медицински сестри, а в домакинската работа и предоставянето на социалните услуги се включват домашни помощници и социални работници. С цел поддържане на високото качество на услугите, които предоставяме, ежегодно се провеждат обучения с водещи експерти от европейски страни и България. Успоредно с това отделните екипи участват и в различни обучения, провеждащи се на местно равнище. В подкрепа на възрастните хора и нашите мобилни екипи ние привличаме и обучаваме и доброволни сътрудници.