• Ремонт на къщи
  Ремонт на къщи
  високо качество и ниски цени
 • Шпакловка и боядисване
  Шпакловка и боядисване
  пълна гама услуги в съвременния интериор
 • Довършителни услуги
  Довършителни услуги
  на територията на цялата страна

строителни услуги

Предлагаме един завършен цикъл в строителството – от основите до покрива и всички строително-монтажни работи между тях. Това включва груб строеж и всички строително-ремонтни работи:

image
За да сме коректни към своите клиенти, вие получавате от нас крайни цени – с включени труд и материали. Услугите, които извършваме са обвързани с договор, а в договора са вписани цените, сроковете за изпълнение и гаранцията за извършените услуги.
image
Ако желаете да заявите оглед или просто да се свържете с нас , за да обсъдим предстоящите ви строително-ремонтни работи, можете да се обадите на телефон 0888 123 456 или да ни пишете на имейл.
Мнения
 • Бързо обслужване и добро качество
  Mike Smith, CEO Company
 • Много съм доволен от предлаганите услуги
  Olga Guz, CEO Company
 • Коректност и отзивчивост към моя дом
  Ann Parker, CEO Company

Нека заедно променим вашият свят!

 

Да превърнем жилището ви в мечтания от вас дом!

Популярни проекти

Търсите строителна фирма ?

Търсите строителна фирма, на която да поверите Вашия груб строеж или строителни ремонти в София или страната? Фирмата ни е вписана в Камарата на строителите в България, което ни обвързва с качественото изпълнение на услугите! Ако се интересувате от строителство, строително-ремонтни (СРР) или довършителни работи, значи сте на правилното място, при правилните хора! Защото мисията ни е да правим хората щастливи! 

Строителството на къщи е мащабна по своята същност дейност, за която се изискват много добри организационни умения и много добри технически квалифицирани кадри. Нашето дружество се е доказало на пазара и разполага с този набор от умения и професионалисти(строителни инженери, технически ръководители, арматуристи, кофражисти и др.), за да изпълни предпочитанията на своите клиенти, а именно-мечтания дом, офис или вила. 

следвай ни