Био продукти
Био земеделие, България, Ивайловград
прочети още
Пшеница - лющена
култивираните култури в световен мащаб
прочети още
Пшеничени зърна
класическата паста и хлебни изделия
прочети още
Имате въпроси? Позвънете ни: 1 800 123 4567

наш оператор ще отговори на вашето запитване до 24 часа на посочен имейл

Ние ви гарантираме, че над 98% от продукти на рафтовете ни са с проверен сертификат за биологично земеделие. Това е изключително важно за нас, защото вярваме, че здравето и енергията на всеки от нас са директно свързани с това, с което се храним. 

Защо био продукти?

Храната е необходимост и удоволствие. Тя трябва да набавя всички нужни вещества за правилното функциониране на организма, като по този начин ни предпазва от заболявания и ни дава енергия. Тя трябва също така да притежава вкусови качества, резултат от естествените процеси в природата. И още нещо важно – тя не трябва да бъде добивана с цената на замърсена и увредена околна среда. Точно обратното, тя трябва да бъде създавана с грижа за околната среда. Това е истинската храна, която дава здраве и щастие на нас и нашите близки. Такава, каквато трябва да бъде.

Вярваме в принципите на биологичното земеделие и сме убедени, че това е единственият устойчив начин да се произвежда вкусна и пълноценна храна. Затова избираме за рафтовете на магазините ни само изключителни продукти, чисти и вкусни.
 

Информация
Поддръжка
Галерия
За нас