• Коледа наближава!
  Направете я незабравима с предложението на Хотел Тирон** в Старозагорски минерални бани - истинска приказка с купон и много изненади!
  Коледа наближава!
 • Зимна приказка
  Подарете си една еко почивка преди Коледа! Еко Хотел Макрелов ще ви настани и нагости, докато се наслаждате на зимната приказка в Смолян!
  Зимна приказка
 • Пилатес SPA
  Вече накупи подаръците за близките, а за себе си поръча страхотна рокля - но не знаеш дали ще ти стане? Бъди във форма за празниците с ваучер за Пилатес SPA Тур в Хотел Олимп****, Велинград!
  Пилатес SPA

Накратко за нас

Ние сме лицензиран туроператор, съществуващ на българския туристически пазар от 1991г. От тогава фирмата успешно предлага пълната гама от туристически услуги за корпоративни клиенти, индивидуални и групови пътувания. 

Туристически пътувания

Лидер сме в организирането на туристическите и образователни пътувания / екскурзии/ до Румъния. Посещенията на историческите и културни забележителности са придружени от богата информация. Екскурзоводите ни са специално подготвени и непрекъснато обогатяват и допълват с нови факти своите беседи, в които важен акцент са събитията, свързани с живота на българите по тези земи.


Резервациите за почивки в България и чужбина се осъществяват от много добре подготвен и млад екип. Със средствата на модерните технологии те стигат най-бързо до своите клиенти, като не пропускат да ги информират за всичко най-ново, интересно, изгодно и промоционално.