Създайте безплатно собствен сайт! Създаването на безплатен сайт е бързо, лесно и забавно ...

Изработка на безплатен сайт с уеб сайт конструктор
Сайт конструкторлесно, бързо, безплатно ...
Направете своя безплатен сайт лесно със Сайт Конструктор! Сайт Конструктор е онлайн инструмент за бързо и забавно създаване на уеб сайтове, безплатно ... подробно

SEO оптимизация - оптимизиране на страница

Класирането на вашия сайт в търсещите машини е от ключово значение за вас и спазването на определени правила ще ви помогне да достигнете до челни позиции в търсачките. Подробна информация може да прочетете на линка вътрешна SEO оптимизация.

Правила при създаване на нова страница

Определете си 2 до 5 ключови думи които ще са водещи за конкретна страница, като се съобразите с текстовото й съдържание. Започнете разполагането им по следния ред:

1. Нанасяне на мета таг Заглавие и мета таг Описание за страница

В раздел Меню ще видите вляво дървовидна структура с всички страници в сайта. За да "разгърнете" менюто кликнете на иконката с + разположена най-отпред. Кликайки върху името на дадена страница ще видите нейните допълнителни характеристики вдясно.

Това са допълнителните бутони: Общи настройки, SEO настройки и Допълнителни настройки. В SEO настройки попълнете полетата Мета Заглавие до 60 символа, Мета Описание и Мета Ключови думи с максимална дължина до 255 символа. В броя на символите се включва и интервалите и препинателните знаци. Постарайте се така да подберете ключовите думи, че те да образуват смислени изречения. Единствено в поле Ключови думи не е нужно да поставяте изречения, а просто изброени ключови думи, разделени със запетая.

2. Създаване на структура на страница със заглавия H1, H2, H3

Изградете правилна структура на страницата като използвате джаджа Заглавие. Тя внася в страницата таговете H1, H2 и H3. Започнете най-отгоре със използването на заглавие тип H1. То трябва да се среща само веднъж в страницата, за разлика от останалите H2 и H3.

Оформете по същия начин заглавия тип H2 и H3 - те са тип подзаглавия и може да се срещат няколко пъти в самото съдържание на страницата. Избраните ключови думи за оптимизиране е желателно да присъстват в заглавията и подзаглавията. Структурирането на страницата прилича на учебен час или по-точно на записките от учебен час.

3. Поставяне Alt таг на изображения

Това е текст който не бива да е повече от десетина думи и отново е важно да съдържа ключови думи.

При използване на джаджа Изображение задължително попълвайте поле Заглавие. Това поле ще внесе в кода на страницата Alt таг на използваното изображение.
При използване на Джаджа Галерия след качване на изображенията попълнете полетата за заглавия на всяко едно от тях.

4. Позициониране на ключови думи и насищане на съдържание

Последно, но не на последно място е поставянето на ключовите думи в горната част от текстовите блокове, а също и насищането на текстовите абзаци с тях. Желателно е поне по 3-5 пъти да се срещат ключовите думи в комбинация с други думи, най-често прилагателни.

Ако желаете ние да извършим услуга
Вътрешна оптимизация на сайт
прегледайте нашата оферта за
оптимизиране ... поръчай

Услугата включва:

Мета тагове за страница - 1 лев на страница
Заглавия H1, H2, H3 - 1 лев на страница
Alt tag на изображения - 0.20 лв. на изображение
Насищане с ключови думи - 3 лева на страница

Приблизително цената за вътрешна оптимизация е около 5 лева на страница. Така при сайт с 5 вътрешни страници цената за оптимизиране би била около 25-30 лева.

Препоръчайте Сайт Конструктор на приятели