mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
in /home/sitemo/public_html/webconstructor/ip_cms/includes/db.php on line 25

Редакция на страници в Сайт Конструктор

Създайте безплатно собствен сайт! Създаването на безплатен сайт е бързо, лесно и забавно ...

Изработка на безплатен сайт с уеб сайт конструктор
Сайт конструкторлесно, бързо, безплатно ...
Направете своя безплатен сайт лесно със Сайт Конструктор! Сайт Конструктор е онлайн инструмент за бързо и забавно създаване на уеб сайтове, безплатно ... подробно

Админ панел - Редакция

Редактирането на сайт, създаден с помощта на Сайт Конструктор е улеснено благодарение на уникалната технология "влачи и пусни". Административната система се основава на използване на джаджи за изграждане на обекти в една уеб страница. Обектите са: текст, текст и снимка, снимка, албум от снимки, албум от лога на партньори, форма за контакт, файлове за теглене, въпроси и отговори, коментари и препоръки.

Всички джаджи се зареждат в горната част на редактираната уеб страница като икони, така че вие лесно може да защипете и издърпате нужната ви икона и да я поставите на мястото, където искате да е разположен подобен обект във избана уеб страница на сайта ви.

В дясната част са разположени икони 1,2 и 3. Икона 1 служи за въвеждане на настройки на самата страница - име, име на бутон, дата на създаване, seo и допълнителни настройки. Икона 2 е икона за преглед на страницата в нов прозорец. Икона 3 е бутон Публикувай. С него съхранявате /записвате/ това което сте направили в дадена страница. До бутон Публикувай има зелена стрелка с падащ списък, от който може да изберете преглед на предишна версия на уеб страницата. Това е своеобразен архив на самата страница със запазени нейни записи.





Препоръчайте Сайт Конструктор на приятели