Създайте безплатно собствен сайт! Създаването на безплатен сайт е бързо, лесно и забавно ...

Изработка на безплатен сайт с уеб сайт конструктор
Сайт конструкторлесно, бързо, безплатно ...
Направете своя безплатен сайт лесно със Сайт Конструктор! Сайт Конструктор е онлайн инструмент за бързо и забавно създаване на уеб сайтове, безплатно ... подробно

Задавани въпроси

Възможно ли е да промените темплейт в друг цвят?

Да, няма проблем. Моля свържете се с нас и уточнете кой темплейт ви е допаднал и в каква цветова гама бихте желали да се промени. Темплейтите могат да се променят както в цветово отношение, така и в конструктивно.

Здравейте, интересува ме Сайт Конструктор дали позволява качването на flash банери?

Да, разбира се. Моля логнете се в административната част и изтеглете от горната лента джаджа Формат текст. На втория ред от заредените икони изберете икона Insert/Edit Media С нейна помощ може да заредите външен адрес с флаш или пък да качите на сървъра флаш файла.

Имам темплейт за сайт, който си изтеглих от интернет може ли да го използвам?

За да сработва един темплейт със Сайт Конструктор е необходимо в него да се внесат кодовете, които осъществяват връзката между администрацията и самото съдържание на сайта. За целта моля да се свържете с нас и да обсъдим дали е възможно това с вашия темплейт.

Как да поставя код от Google Analitycs за статистика на сайта?

За да поставите генерирания код от Google, е нужно да изберете дадена страница, за която искате да имате статистика. Изтеглете отгоре джаджа HTML код и поставете кода чрез вмъкване ( ctrl+V ). Накрая запишете. Имайте впредвид, че статистиката в гугъл се показва с 24 часа закъснение, т.е. днес ще наблюдавате статистика за вчерашния ден. Поради тази причина е нужно да изчакате 24 часа за да имате данни в гугъл акаунта си за тази страница. Ако е нужно да проследите целия си сайт, е необходимо този код да бъде поставен на всички страници от сайта.

Как да кача изображение? Опитвам с джаджа Изображение, но не успявам.

За да не успявате да качите файл с изображение може би има наличие на някой от следните недопустими фактора:

1. името на файла е на кирилица

2. името на файла съдържа интервал или друг забранен символ

3. файла е твърде голям

За целта първо се уверете, че името на файла съдържа само латински букви и цифри, не съдържа интервали или други забранени символи, примерно някой от следните символи: ! @ # % ^ & * ( ) + ? < > " ; : \ | /. След това се уверете че изображението е не по-голямо от 5 мб или размер 1800px.

Как да си променя имейла за получаване в контакт формата?

По подразбиране контакт формата е настроена да изпраща своето съдържание при попълване на имейла с който сте се регистрирали. За да го промените е нужно да посетите в администрацията си раздел Страници -> Настройки. Вляво изберете Настройки, а после вдясно Сайт, имейл и  писма. После изберете Имейл за получаване на контакт форми. Напишете имейла на който искате данните от формата за контакт и запишете с бутон Запис.

За подробности вижте статия Страници -> Настройки

Задайте въпрос

Благодарим за отправеното запитване. Наш сътрудник ще се свърже с вас до 24 часа.

Препоръчайте Сайт Конструктор на приятели