Създайте безплатно собствен сайт! Създаването на безплатен сайт е бързо, лесно и забавно ...

Изработка на безплатен сайт с уеб сайт конструктор
Сайт конструкторлесно, бързо, безплатно ...
Направете своя безплатен сайт лесно със Сайт Конструктор! Сайт Конструктор е онлайн инструмент за бързо и забавно създаване на уеб сайтове, безплатно ... подробно

Дизайн - Избор на дизайн

В раздел Дизайн ще намерите много темплейти за безплатно използване. Всеки един темплейт за сайт се състои от примерни изображения, които може да подмените през админ панела на раздел Страници - Редакция. За удобство изображенията са събрани в началната страница, откъдето е нужно да ги редактирате при желание за промяна на дизайна.

Всички темплейти за Сайт Конструктор са представени с малки изображения и бутон за Инсталация. Нужно е само да изберете най-подходящия темплейт и да кликнете на бутон Инсталация. Съдържанието на Вашия сайт автоматично ще приеме облика на новия дизайн.

Може да прегледате демо варианти на самите темплейти в пълен размер на екрана като посетите секция Галерия Дизайн. За прегледност темплейтите за Сайт Конструктор са разделени в три категории - анимирани, флаш и чист дизайн. С бутон Демо може да разгледате примерен сайт в който е демонстрирана визията на самия темплейт.

Препоръчайте Сайт Конструктор на приятели