Безплатни темплейти за създаване на сайтове

Искате да освежите сайта си с нов дизайн? Няма проблем, по всяко време - просто влезте в админ панела на своя сайт и натиснете бутон Дизайн, изберете нова тема и я инсталирайте с бутон Инсталирай. Съдържанието на вашия сайт автоматично ще се адаптира към новия дизайн. Може да промените съществуващите снимки в дизайна с помощта на админ панела.

Безплатен сайт с професионален дизайн!

Дизайн за сайт Конструктор М-да! Като специалисти в областта на изработка и създаване на сайт, ние сме направили много /стотици много/ професионални дизайни за сайт. Предложихме ги за продажба на световните борси по цял свят. Тези ни печалби ни позволиха да отделим време и да модифицираме част от шаблоните за сайт. Най-добрите темплейти за създаване на сайт модифицирахме така, че да работят със системата на Сайт Конструктор. Предлагаме ги на всички наши клиенти за безплатно ползване. И ето го разковничето на трайния ни успех - безплатни темплейти за сайтове, които правят всяка една изработка на сайт със системата на Сайт Конструктор впечатляващо професионална.

Какво е темплейт или дизайн за сайт?

Темплейт е онази неприятната кодова част на един уеб сайт, изписана в стил CSS файлове. Те описват графичната част на сайта /бутони, навигация, фон-изображения и т.н./, както и цветовото оформление на текстове, рамки, фонове и др. които ще се ползват при изработка и създаване на сайт. Понятието темплейт за сайт може да срещнете и като шаблон за сайт, но казано най-общо това си е оформление на дизайн за сайт. Изработката на един темплейт отнема десетки часове работа. Когато темплейтът за сайт се изработва по индивидуална идея цената му е доста висока, но когато е за масова продажба цената драстично намаля, тъй като се очакват стотици продажби от него.

Използване на темплейт в Сайт Конструктор

Темплейт за Сайт Конструктор И сега да видим за какво се ползва всъщност този темплейт за сайт? Представете си че сте направили една страница която съдържа - горно меню, заглавие с голям шрифт, изображение, до него текст, вляво второ меню, а в долната част ново изображение. Когато няма темплейт за сайт, то е нужно още при създаването на всеки един елемент да се погрижите за неговия външен вид - цвят, размер, шрифт и т.н. Тези характеристики се записват в самата страница на сайта и остават такива като елементи завинаги. За да ги промените е нужно всеки отделен елемент да претърпи корекция на следващ етап ако решите сайта ви да има нова визия. Ако обаче сайта ви има десетки страници? За да промените визията си в синьо например ще е нужно всяка една страница поотделно да се коригира. И преди да възкликнете "о, ужас", то на помощ идва понятието темплейт за сайт. При използване на темплейт, не е нужно да се описва всеки използван елемент в кодовата му част. За целта се грижат CSS файловете на самия темплейт - искате промяна в син цвят, просто се променя една стойност от въпросните CSS файлове и воала всички елементи с този стил стават сини по всички страници. Така промяната на визията на сайта не изисква умопомръчаващи действия, а просто корекция на два-три реда в стила на самия темплейт.

Когато сте избрали използване на един темплейт автоматично всички елементи "се обличат" в програмирания код и заглавието става примерно червено в шрифт Verdana, бутоните в менюто стават с графична подложка в цвят червен и т.н. за всеки един елемент е предвидена "дреха" от написаните предварително CSS кодове, съдържащи се в самите темплейти за сайт. В ден прекрасен решавате че искате нова визия, инсталирате нов темплейт и той автоматично прави дизайна по нов начин - променя шрифтове, цветове, изображения като фон и т.н. Така поместената информация в сайта се запазва, но визията и излъчването на самия сайт се променя. Всички знаете небезизвестната нашенска поговорка "По дрехите посрещат, по акъла изпращат". Всеки собственик на сайт иска точно това - да впечатли посетителя на сайта още от пръв поглед, а после да грабне вниманието му с информация за своята дейност или продукти. Ето защо е особено важно един темплейт за сайт да е с професионален дизайн, конструиран по световни изисквания и стандарти. Със системата на Сайт Конструктор промяната на дизайн става с два клика - просто посещавате галерията от темплейти, кликате на бутон Инсталирай и сайта ви вече е с нов дизайн. Бързо и професионално! Всеки темплейт за сайт съдържа в началната си страница изображения, които са съчетани със самия дизайн и стил на темплейта. Вие може да качите свои изображения така че шаблона за сайт да пасва на вашата дейност или продукти. Модификацията с ваши изображения прави вече темплейта уникален и само за вас, защото вероятността да има втори такъв дизайн е нулев, защото вие сте го модифицирали с вашите изображения и първоначалния му вид е вече променен!

« назад към всички Функционалности