Направете своя безплатен сайт лесно със Сайт Конструктор!

Темплейти за изработка на сайт

Темплейтите (шаблони, теми) се използват в сайт Конструктор, за да се придаде дизайн на вашето съдържание в сайта.
Единственото което следва да направи всеки потребител в администрацията на своя сайт, е да си избере някой от предложените дизайни в раздел Меню -> Дизайн и да я приложи за своя сайт с бутон Инсталирай. Бързо и лесно, с два клика.
 

Част от дизайните разполагат и с допълнителни опции, с които могат да бъдат модифицирани като цветови дизайн. Така имате възможността да си създадете сами един наистина уникален сайт достатъчно лесно и то напълно безплатно.

Всички темплейти имат мобилни версии и възможност да бъдат редактирани и администрирани, както като изображения, така и като цветова гама.
Може да разгледате различните темплейти за изработка на сайт категоризирани спрямо използваните изображения. Всяко изображение може да бъде заменено с ваше чрез админ панела за  редакция на сайт.


Искате да освежите сайта си с нов съвременен дизайн ?

Няма проблем, по всяко време - просто изберете от менюто раздел Дизайн в админ панела и си изберете нов дизайн. Кликнете на бутон Инсталирай. Някои от темплейтите имат допълнителни плъгини, които ще видите вляво под името на темплейта след инсталация. Инсталирайте допълнителните плъгини с бутон Инсталирай.
Съдържанието на вашия сайт автоматично ще се адаптира към новия дизайн, тъй като темплейта е разделен от административната система.
Всички темплейти са с примерни изображения, за да ги промените е нужно да използвате администрацията на сайта си.