Характеристики на система Сайт Конструктор

Сайт конструктор не е готов сайт, а платформа с която бихте могли да си генерирате безплатно сайт и да публикувате онлайн всичко което считате за нужно - текстове, снимки, файлове, видео, форми за контакт и т.н. Уеб редакторът работи на принципа "дръпни, влачи и пусни". Това е революционна технология за изграждане на уеб сайтове! В горната част на админ панела са разположени блокове (джаджи), необходимо е просто да ги издърпате и завлачите на мястото на което искате да се появи: текст, снимка, галерия, видео, файлове за теглене, форми за комуникация с потребители и други.

Изработване на сайт

Създайте си сайт напълно безплатно! Без скрити реклами, без уловки. Изберете си подходящ темплейт от галерията и го модифицирайте с ваши изображения. Тествате своя сайт и админ панел в рамките на 14 дни.

Направа на сайт

Сайтът ви е създаден с наше домейн име. Ако желаете Вашият сайт може да има свое домейн име. Пример imefirma.com - проверка за домейн име. Регистрацията на домейн име е на световно ниво и отнема 24 часа.

Изграждане на сайт

За да продължи съществуването вашия сайт се нуждае от хостинг пространство на сървър, видим за цял свят. Вижте нашите цени за хостинг на уеб сайтове. Възползвайте се от промоцията ни за домейн и хостинг.

Описание на Сайт Конструктор

Безплатен уеб сайт

Сайт конструктор е безплатна революционна система за безплатно създаване на сайт в реално време. С помощта на Сайт конструктор лесно, бързо и забавно може да създадете уеб сайт в рамките на пет минути. Изграденият сайт може да се използва както с поддомейн, така и с всеки домейн (напр. като www.imesait.com).


Без реклами, банери и линкове

Изградените сайтове са без скрити скриптове, без изскачащи процорци, без включване на рекламни линкове или банери. Нищо! Защото ние разбираме, че Вашият сайт е Вашия дом! И честно казано както е много грубо някой да постави мебел във вашия дом без вашето разрешение, така и поставянето на реклама върху вашия сайт е грубо нарушаване на собствеността ви.


Оптимизиран сайт

Вашият нов сайт е автоматично настроен за да бъде добре оптимизиран за търсачките чрез правилното HTML форматиране и мета описания. В админ системата имате възможност да контролирате самите мета описания за всяка една страница. С лекота използвате и поставянето на Alt тагове за изображения.


Безплатен домейн и хостинг

Вашият домейн е адресът, където хората ще намират вашия сайт онлайн. Можете да изберете да публикувате вашия уеб сайт като под-домейн или да се регистрира нов домейн на световно ниво /пр.www.imesait.com/. Предлагаме хостинг пространство за всички изградени сайтове със сайт конструктора.


Лесна админ система

Лесен административен панел и управление. Административната част на автоматично изградените безплатни уеб сайтове е изцяло на български език, с изключителна интуитивност и семпла визия. Наши клиенти споделят, че попълването на материали в сайта е забавно като детска игра.


Уеб редактор

Уеб редактор на принцип "дръпни, влачи и пусни". Революционна технология за изграждане на уеб сайтове! В горната част на админ панела са разположени блокове (джаджи), необходимо е просто да ги издърпате и завлачите на мястото на което искате да се публикуват.


Мобилна версия за сайта

Мобилна версия за сайт. Модерните технологии ни дадоха възможност да използваме интернет през мобилните си апарати. Сайт Конструктор ви създава автоматично олекотена мобилна версия. Бъдете съвременни и мобилни с Вашият нов уеб сайт.


Многоезична админ система

Допълнителни езици за сайта. Искате допълнителен език за Вашия сайт? Никакъв проблем! Админ панелът разполага със секция в която може да уточните колко и кои езици да се публикуват в сайта. Добавете нов език, създайте или копирайте страници от сайта, които ще са предназначени за него.


Безплатни темплейти

Искате да освежите сайта си с нов дизайн? Няма проблем, по всяко време - просто влезте в админ панела на своя сайт и натиснете бутон Дизайн, изберете нова тема и я инсталирайте с бутон Инсталирай. Съдържанието на вашия сайт автоматично ще се адаптира към новия дизайн.