Неограничен брой допълнителни езици за многоезичен сайт

Искате многоезичен сайт или допълнителен език за Вашия сайт? Никакъв проблем! Админ панелът разполага със секция в която може да уточните колко и кои езици да се публикуват при процеса създаване на сайт. Добавете нов език, създайте или копирайте страници от сайта, които ще са предназначени за него. И воала! Вече разполагате с многоезичен сайт в рамките на няколко минути. Бъдете достъпни за цял свят.

Бързо създаване на многоезичен сайт

Многоезичен сайт Имате нужда от вмъкване на нов език за Вашия сайт? Нищо по-лесно. Не се нуждаете от инсталиране на допълнителни модули или система за генериране на нови страници за езика. Създаването на нов език става буквално с едно кликване на бутон Добави език. Въвеждате само какъв е езика и с какви буквени символи да се визуализира на сайта и готово. Генерираните менютата автоматично ще се копират и в новия език във вашия вече многоезичен сайт. Вашата задача е само да създадете нужните ви страници за този език и съответно да ги напълните с материали. В системата има вграден скрипт, който в зависимост от IP-то на посетителя на сайта може да го пренасочи съответно директно към неговия език. Това спестява усилията на Вашите посетители да търсят откъде да сменят езика на своя роден. Така посетителите ви се чувстват комфортно в сайта Ви, казано иначе те са си "у дома", което пък ги предразполага да останат във Вашия уеб сайт, тъй като съдържанието е съобразено с техния говорим език.

Автоматично разпознаване на езика

Ако сайта изработен със Сайт Конструктор е с няколко езикови версии, то сработва автоматичното пренасочване по разпознат език на самия потребител на сайта. Т.е. когато даден посетител посети вашия сайт в зависимост от неговото IP на локалния му компютър ще бъде пренасочен автоматично към неговата езикова версия. Ако няма такава версия, то автоматично ще се зареди стандартната ви версия /първа/.

« назад към всички Функционалности