Лесен админ панел за поддръжка на сайт

Административната част на автоматично изградените безплатни уеб сайтове е изцяло на български език, с изключителна интуитивност и семпла визия. Наши клиенти споделят, че попълването на материали в сайта е забавно като детска игра. Бързо и елементарно. Не са нужни никакви технически умения, достатъчно е желанието за работа с админ панела.

Революционна технология за създаване на сайт "дръпни и пусни"

Създаване на сайт Използване на предварително програмируемо готови кодове за изграждане на страница обекти в един уеб сайт. Обектите са: текст, текст и снимка, снимка, албум от снимки, форма за контакт, флаш, файлове за теглене, въпроси и отговори. Всеки един такъв обект се зарежда в горната част на редактираната уеб страница като икона, така че вие лесно може да издърпате иконата и да я поставите на мястото, където искате да е разположен подобен обект във Вашият безплатен сайт. След което нанасяте нужните елементи /текст, снимки, файл и т.н./, записвате и готово! Наистина много лесен начин за направа на сайт. Така Вие може да развихрите въображението си при създаване на съдържание за всяка една вътрешна страница от Вашия сайт, защото нямате нужда да имате някакви технически умения за писане на код, а просто с лекота се наслаждавате на процеса създаване на уеб сайт. Оформлението на страницата вече не е досадно занимание за администратора. Инструментите на административната част ви дават удобство да редактирате и поддържате своя сайт по много удобен и интуитивен начин.

Изработката на сайт е вече детска игра!

Вмъкнете видео клипове, текстове, снимки, форми, фото албуми, секция с въпроси, файлове за теглене или таблици с помощта на революционната технология - дръпни и пусни. Направете сами сайт без технически умения! Просто влачете и пускайте в страниците си. Развихрете си въображението! Вече не е нужно да знаете HTML и CSS (тагове, стилове и др.) за да си направите страници в сайта. Искате да форматирате текст: получер, курсив, подчертан, цвят, стилове, параграфи, нови редове ... Всички стилове са възможни с съвременния уеб редактор. В съвременния свят идеята за създаване на интернет сайт от всяка уважаваща се фирма става задължително условие за развитието й. Избирайки нашето решение за изработване на сайт, Вие давате шанс на Вашия бизнес да се развива и възможност на интернет потребителите, за които виртуалния свят е повече от реален, да Ви открият.

« назад към всички Функционалности