Безплатен уеб редактор за сайт

Революционна технология за изграждане на уеб сайтове! В горната част на админ панела са разположени блокове (джаджи), необходимо е просто да ги издърпате и завлачите на мястото на което искате да се появи: текст, снимка, галерия, коментари, въпроси, таблица, файлове за теглене, форми за комуникация с потребители. Вмъкнете видео клипове, текстове, снимки, форми, фото албуми, секция с въпроси, файлове за теглене или таблици с помощта на революционната технология - дръпни и пусни. Без технически умения! Просто влачете и пускайте в страниците си.

Развихрете си въображението и направете сами своя сайт

Вече не е нужно да знаете HTML и CSS (тагове, стилове и др.) за да си направите сами страници в сайт. Искате да форматирате текст: получер, курсив, подчертан, цвят, стилове, параграфи, нови редове ... Всички стилове са възможни с съвременния безплатен уеб редактор. Трябва ли да плащате пари на специалист и да губите време да чакате той да нанесе корекциите всеки път когато решите да промените две букви в своя си сайт? НЕ! Съвременните сайтове се проектират така че да имат графичен режим на редакция и всеки един човек от персонала да може да нанесе промяна в самия сайт, без да разбира и грам програмиране или код. Сайт Конструктор е съвременна онлайн система, която има вграден безплатен уеб редактор. С негова помощ по всяко време може да подържате и редактирате сами сайта си!


Уеб редактор за сайт


Използването на уеб редактора в Сайт Конструктор е напълно безплатно! Уеб редактора или наречен още WYSIWYG редактор е графичен и по своето действие е аналогичен на действието на иконите в Word редактор. Уеб редакторът ви помага да внесете информация в сайта си - заглавия, текст, графики, таблици и т.н. Същевременно има функции за допълнително форматиране - шрифтове, размери, цветове и т.н.

Какво върши уеб редактора?

Графичният уеб редактор всъщност "пише код". Т.е. избирайки текста ви да е с наклонен курсив, то уеб редактора автоматично вмъква в кода на сайта т.нар. HTML кодове, които указват на маркираното изречение или дума да се визуализират в наклонен стил. И това е най-голямото предимство при използване на уеб редактор за създаване на сайт. Дори и вашата чистачка може да напише перфектна статия в сайта ви без да има и понятие, че съществува HTML форматиране. Цък на иконата и текста е червен, цък на другата икона и друг текст става с големи букви, и т.н. и т.н. Затова и твърдя че всеки който може да борави с електронната си поща може да направи сайт! Ако не за 5 минути, то за време нужно му да усвои как работят дадени икони от уеб редактора или пък джаджите в самия админ панел. Това усвояване може да стане само за секунди, тъй като голяма част от иконите вече сте ги виждали и в своята поща или пък която и да е графична програма.

« назад към всички Функционалности