Неограничен брой страници и подстраници за сайт

Системата разполага с възможност за създаване и публикуване на неограничен брой страници с информация. Всички създадени страници, автоматично се публикуват като бутони и линкове в менютата на сайта. Така може да се съсредоточите само върху съдържанието на своя безплатен сайт, без да се обременявате със създаване на бутони и навигация.

Неограничено съдържание във вашия безплатен сайт

Страници и подстраници за сайт Искате голям информативен сайт? С много страници и подстраници? Никакъв проблем, нужно ви е само време за тяхното създаване. А Сайт Конструктор ще ви предложи вариант на забавление докато творите - всичко е като детска игра. Имате десетки джаджи с елементи - видео клипове, текстове, снимки, форми, фото албуми, секция с въпроси, файлове за теглене или таблици с помощта на революционната технология - дръпни и пусни. Без технически умения! Просто влачете и пускайте в страниците си. Редактирането на един уеб сайт спестява време и усилия с този софтуер. Разхождайки се като посетител в сайта, вие може да кликнете и да промените съдържанието си, без да губите време - променете директно в самата страница.

Менюта и създаване на линкове към страници

И в това отношение Сайт Конструктор се е погрижил да нямате излишни затруднения. Посетете раздел Менюта и огранизирайте вашите страници и подстраници - отново в графичен режим - местете имената на страниците нагоре или надолу докато постигнете желаната конструкция на включените ви менюта в сайта. Искате нова страница - кликайте на бутон Нова страница и задайте име, поставете я където желаете в менюто и я публикувайте веднага! За секунди - без кодове, без уточняване на линкове, Сайт Конструктор автоматично ще направи връзка /линк/ към създадената страница, вашата задача е да я напълните с желани от вас материали. Изтриването или премахването на страница също е възможно, а може и да поставите страница в така наречения "невидим статус", докато решите какво да правите с нея занапред.

Копиране и размножаване на страници

Имате създадена страница за дадена услуга или продукт, точно по същия начин искате да изглежда и друга страница или пък още сто такива аналогични страници, но с други изображения или текст? Или обобщено създали сте си макет за аналогични страници с желана подредба на елемени и блокове и искате да ги размножите? Никакъв проблем. Копирайте макета за страница директно в раздел Менюта и редактирайте новосъздадената. Така сто продукта може да внесете за два часа, просто копирате, променяте снимка и текст и продължавате напред.

« назад към всички Функционалности