Създаване на сайт

Представяме ви сайтове на наши клиенти от различни градове, които си изработиха безплатни сайтове с помощта на Сайт Конструктор. Една бърза и евтина направа на сайт с уникална система.

Създаване на сайт напълно безплатно със Сайт Конструктор

Сайт конструктор не е готов сайт, а платформа с която бихте могли да си генерирате безплатно сайт в и да публикувате онлайн всичко което считате за нужно - текстове, снимки, файлове, видео, форми за контакт и т.н. Уеб редакторът работи на принципа "дръпни, влачи и пусни". Това е революционна технология за изграждане на уеб сайтове! В горната част на админ панела са разположени блокове (джаджи), необходимо е просто да ги издърпате и завлачите на мястото на което искате да се появи: текст, снимка, галерия, видео, файлове за теглене, форми за комуникация с потребители и други.

Административната част на автоматично изградените безплатни уеб сайтове е изцяло на български език, с изключителна интуитивност и семпла визия. Наши клиенти споделят, действието "направа на сайт" е забавно като детска игра. Сега е бързо и елементарно създаване на сайт. Не са нужни никакви технически умения, достатъчно е желанието за работа с админ панела при изработване на сайт.

Не чакай! Направи си сайт със Сайт Конструктор

Насладете се на удоволствието да работите и творите със Сайт Конструктор. Той е създаден за Вас!

« назад към Портфолио