Регистрация на сайт в Google AdWords

Рекламата в Google е кратко текстово съобщение, което заема първите резултати или страничната лента при търсене в Google. Заeмете челни позиции при търсене в Гугъл чрез реклама Google AdWords. Показването на вашият рекламен текст се задейства когато потребител в гугъл търси с посочените от вас ключови думи.

При този тип реклама, показванията на Вашата реклама са безплатни. Плащате само при клик, т.е. при реално посещение на сайта. Така ще извлечете максимално ползата от Вашия уеб сайт.

Реклама в Google AdWords

Google AdWords™ е една от най-популярните световни рекламни платформи. Чрез рекламата в Google можете да достигнете до потенциални клиенти за да увеличите онлайн продажбите си или да популяризирате своите продукти и услуги. При регистрацията си в Google AdWords™ посочвате вашата текстова реклама, уточнявате за кои гео-области да е видима, на кои ключови думи да се показва, както и каква да е максималната изразходвана сума за рекламата ви. Когато хората търсят с търсачката Google и използват една от посочените ключовите думи, рекламата Ви може да се покаже до резултатите от търсенето като тя ще заема горната или страничната част от екрана.

Регистрация в Google AdWords

За да направите своята регистрация в рекламната платформа трябва да посетите адрес https://adwords.google.com/?hl=bg Ще се зареди страница, в която имате два опции: панел за вход, ако вече имате регистрация в Google или възможност за нова регистрация, ако все още не сте ползвали услугите на Google. За нова регистрация изберете линк „Регистрирайте се сега“ ( в дъното на страницата ) и следвайте инструкциите.

Промоционален Ваучер за реклама

Ваучер за рeклама в Гъгул Сайт Конструктор съвместно с Google™ ви предоставя възможност за получаване на промоционален ваучер за реклама в Гугъл. Ваучера е безплатен и включва реклама в Google за 120 лева. С промо кода всички клиенти на Сайт Конструктор печелят бонус 90 лева, ако са спазени следните условия:

да изискате своя промо ваучер от линка ваучер за Гугъл
регистрация в програма Google AdWords™ /ще получите служебен имейл с промоционалния код и линк за регистрация/
полученият промоционалният код да се използва само за профил в България
да стартирате своята реклама и да направите 30 лева разход в рамките на един месец, считано от въвеждането на кода

промо кредита от 90 лева ще бъде приложен в рамките на 5 дни от момента, в който достигнете прага от 30 лева
офертата изтича след 3 месеца, считано от първата дата на издаване на ваучера

Предлагаме услуга Регистрация и настройка в Google AdWords

нашата оферта е 90 лева ... поръчай

Услугата включва:

Създаване на профил в Google AdWords™
Зареждане на промоционален AdWords ваучер с рекламен бюджет на стойност 30.00 лв.
Зареждане на промоционален кредит на стойност 90.00 лв.


« назад към SEO оптимизация