Регистрация на сайт в Google Places

Google Places или на български Google Места е част от картографската услуга Google Maps, която дава възможност да се отбележат на Google Maps картата един или повече обекти, като се даде повече информация за тях. Може да се въведе допълнително информация, като например работно време на обект, магазин и др. Информацията в Google Places може да съдържа: име на фирмата, адреси, телефони, уеб сайт, продукти, снимки, видео, работно време и друга допълнителна информация за Вас и вашата дейност. Допълнително може да се публикуват и малки обяви от типа на текущи промоции или др.

Регистрация в Гъгул Включването на бизнес обекти в Google Places или Гугъл Места е наистина особено полезно от гледна точка за SEO оптимизиране на един сайт.

Основната идея за използването му е, когато някой търси по ключова фраза, в самите резултати от търсене да се показва и карта, на която са отбелязани обекти или адрес на даден сайт.

Маркирайте бизнеса си на картата на Google! В заключение ако все още не сте добавили своя бизнес обект /адрес/ в Google Places непременно го направете в най-скоро време.

Вписването на Вашия сайт в Google Places увеличава многократно шансовете на един фирмен сайт да бъде индексиран по-добре.

Предлагаме услуга Регистрация и настройка в Google Places

нашата оферта е 60 лева ... поръчай

Услугата включва:

създаване на акаунт в Google Maps
отбелязване на данни в Google Places - адрес, телефони и др.
изпращане на заявка за ПИН код от Google до вашия адрес
верификация на получения ПИН код


« назад към SEO оптимизация