Регистрация на сайт в Google Webmasters

Тази услуга ви дава ясна представа по какъв начин Гугъл вижда и индексира сайта Ви, както и да получите информация за възникнал проблем. С негова помощ да научите как да направите сайта си лесен за обхождане и как да гарантирате включването му в индекса на Google търсачката. Можете и да използвате инструменти за диагностика на проблеми при обхождането, да разгледате статистически данни за това как сайтът ви се представя в гугъл индекса. Може да настроите честотата на обхождане на Гугъл бота или пък да ограничите посещението му на дадени страници /пр. лични данни за клиенти/.

Регистрация в Гъгул Една от силните страни на този инструмент е представянето на карта /Sitemap/ в която са описани всички ваши страници /линкове/. Тази информация се задава в създадения акаунт, а гугъл бота от своя стана периодично изтегля файла-карта и по него обхожда вашия сайт. Чрез този файл-карта се спомага намирането на линкове /страници/ в сайта, които иначе Гугъл може и да не открие в сайта ви и съответно да не индексира страници от сайта.

Друга важна черта е създаване на файл тип robots.txt файл, с помощта на който ще инструктирате търсачките кои директории от вашия сайт да бъдат обхождани и кои не. Това се прави с цел да се защитят данни до които само вие бихте искали да имате. Обикновено в този файл са описани линкове до административната система или пък линкове които водят до лични данни на ваши потребители.

Предлагаме услуга Регистрация и настройка в Google Webmasters

нашата оферта е 40 лева ... поръчай

Услугата включва:

регистрация на сайт в Google Webmasters
генериране на карта на сайта за Google Webmasters във формат XML
качване на генерираната карта на хостинга на сайта
подаване на информация към Google за създадената карта


« назад към SEO оптимизация