Какво е безплатен сайт и възможно ли е да съществува?

В понятието безплатен сайт много често се крият въпросите - кое безплатно, за колко време е безплатно, какви са уловките за използване на безплатен сайт и т.н. И малките деца днес знаят колко скъпо е всъщност "безплатното", така че и вие сигурно като средностатистически разумен човек като видите реклама за безплатен сайт си задавате подобни въпроси. Тъй като темата е доста обширна, в тази поредица от статии ще се опитам да изразя свои позиции по въпроса, като не претендирам нито да съм изчерпателна, нито пък да съм миродавна с масово наложени онлайн възприятия.

Искам Безплатен сайт Ще се опитам да ви помогна в избора си как да подходите, как да стартирате своя безплатен сайт и как да осъществите идеята си без да имате технически умения. С помощта на Сайт Конструктор ще създадете професионално вашия сайт без да имате и грам познания по уеб дизайн и изграждане и създаване на сайт. Ще ви споделя че имаме потребители рекламни агенции които ползват нашата система за изработка на сайтове за техни клиенти, като разбира се последничеството ни също за тях е безплатно, но не и за клиентите им. Може да прескочите свързващото звено и да си направите сам сайт - напълно безплатно.

Какво е безплатен сайт?

Понятие безплатен сайтВ тази статия ще се опитам с мои думи да обесня понятието безплатен сайт и как ние го предоставяме на своите клиенти. Безплатни неща в нашия съвременен свят - няма, така че нормално е и понятието безплатен сайт да не съществува. НО! Съвременните технологии напреднаха достатъчно, което даде възможност да се създадат системи които с помощта на предварително кодирани скриптове да се инсталира система за сайт, ведно с необходимата им база данни като целия този процес е напълно автоматизиран. Именно тук се крие тайната за изработване на безплатен сайт - самата изработка става напълно автоматизирано от системата, откъдето и изплозването й може да бъде безплатно. Всеки посетител може да използва системата за да си създаде свой безплатен сайт, без един лев разход. От тази гледна точна услугата е безплатна инсталация на сайт, тъй като за неговата инсталация и администрация не заплащате никакви разходи.

За жалост обаче тези съвременни системи за направа на безплатни сайтове често биват използвани с дребна измама - или както се казва с уловки. В следваща статия ще се опитам да ви посоча именно какви са най-често изполваните уловки, а вие ще прецените дали ще сте подобна "жертва" на безплатен сайт ...

Какво предлагаме ние?

ImpressPages Multisite CMSНие закупихме лиценз за използване на съвременна система тип Сайт Строител за сайтове - автоматизирано създаване на сайтове в онлайн режим. Системата се казва ImpressPages Multisite Разходите за нейното придобиване си е за наша сметка, с нейното използване за направа на безплатен сайт целим не да мамим лица незапознати с изработката на един сайт, а да им продоставим платформа с която биха могли да си генерират безплатно сайт и да публикуват онлайн всичко което считат за нужно - текстове, снимки, файлове, видео, форми за контакт и т.н. Запретнахме ръкави и преведохме системата и администрацията й на роден български език. Изучихме кодовете й и се специализирахме в нейното използване, като придобихме умения за създаване на дизайн с различни темплейти за сайт. Предложихме нашите темплейти за продажба в специализираният им сайт, а за всички наши клиенти предоставихме безплатно тяхното използване. Вижте галерия от дизайн за безплатен сайт. Оттук нататък беше лесно - закупихме виртуален хостинг и предоставихме системата за безплатно ползване, като не се поблазнихме да поставяме никакви скрити уловки. Целта ни е съвсем изчистена - безплатно използване на перфектна система за перфектни сайтове!

Какво ще печелим ние ?

Тук разказахме за всичко безплатно :) , сега е ред да разкажем от какво ще се издържаме ние като екип специалисти по уеб програмиране и дизайн. Успешен Безплатен сайтНа първо място основната ни линия на придобиване на средства е разработката на темплейти за система ImpressPages и като второстепенна линия на допълнителен доход е посредничество при продажба на домейн имена за сайтове и хостинг услуги, необходими елементи при съществуването на всеки един сайт. Както вече писах по горе, системата на Сайт Конструктор генерира безплатни сайтове напълно автоматично, като файловете й са обвързани със самата система. Поради тази причина генерираните безплатни сайтове не може да се отделят от системата и да съществуват самостоятелно. Ето защо напълно нормално е да предложим на своите клиенти хостинг за безплатен сайт. Оставихме безплатен тестов период в който да могат да се запознаят както с качеството на предлагания хостинг, така и със самата администрация на Сайт Конструктор. Проучихме цените на хостинг услугите у нас и предложихме изгодни оферти за хостинг на всички наши клиенти. Това ни гарантира безпрецидентно предимство и съответно бързо натрупване на доволна клиентела.

« назад към всички Статии