Искам безплатен сайт, как да си направя сам сайт?

Статията е предназначена за всички които имат повик "искам сайт" или по-точно "искам безплатен сайт". Искате да имате свой сайт, но не разбирате достатъчно за да го изградите сам? Същевременно имате ограничен финансов бюджет за стартиране на интернет присъствието Ви? Днес е лесно и просто създаването на информативен сайт от всеки един човек, който може да борави с електронна поща и фейсбук :) Решението се нарича Сайт Конструктор или Сайт Строител. Онлайн базиран скрипт, който ще създаде безплатно платформа за сайт с административна система за вас. Публикувайте всичко което искате без никакви затруднения.

Как да подходите към въпроса "искам сайт"?

Искам Безплатен сайт Ще се опитам да ви помогна в избора си как да подходите, как да стартирате своя безплатен сайт и как да осъществите идеята си без да имате технически умения. С помощта на Сайт Конструктор ще създадете професионално вашия сайт без да имате и грам познания по уеб дизайн и изграждане и създаване на сайт. Ще ви споделя че имаме потребители рекламни агенции които ползват нашата система за изработка на сайтове за техни клиенти, като разбира се последничеството ни също за тях е безплатно, но не и за клиентите им. Може да прескочите свързващото звено и да си направите сам сайт - напълно безплатно.

Технически характеристики за интернет сайт

Безплатен сайт Ще обясня малко технически характеристики на сайт, с които трябва да сте запознати предварително. За да съществува един уеб сайт, независимо дали е изграден от професионален дизайнер или от вас самите той се нуждае от домейн име и хостинг план. В следващите редове ще обесня какво означават тези термини.

Домейн име за уеб сайт

Домейн име за сайт Домейн име е име с което ще се асоциира вашия сайт и съответно се посещават вашите страници. Домейн името може да бъде .com, .net, .org, .info, .us, .biz, .tv и други. Избора на домейн име е ваше. Регистрацията е на световно ниво и е нужно да се заплати такса за неговото използване. Таксите са годишни. Така заплащането на тази световна такса ви дава право да ползвате единствено вие това име, докато заплащате таксите си. Никой не може да закупи същото домейн име през този период. Таксата е ежегодна и към момента е около 20-25 лева /цената е в долари/. Световния регистрант е ICANN и работи с много агенции, включително и с нас. Така независимо от коя агенция ще закупите своето домейн име, то ще е уникално и само за ваше ползване.

Хостинг за файловете на сайт

Хостинг за безплатен сайт Хостинг е пространство от голям компютър наречен уеб сървър, върху който вие ще разполагате своите файлове и изображения докато творите сами сайта си. Сървърът дефакто излъчва вашия сайт онлайн за цял свят. Големи корпоративни сайтове закупуват директно такива сървъри и разполагат онлайн системите си там. За всички малки информативни сайтове това е ненужно разхищение на средства. Затова се използва понятието "наем" на хостинг пространство. Този наем е с определени характеристики - дисково пространство и месечен трафик и цената за хостинг плана зависи именно от тези характеристики. Една от предлаганите ни услуги е именно продажба на хостинг. Цената към момента е около 5 лева месечна такса.

Нашето предложение - Сайт Конструктор

Сайт Строител за сайтове За да си осигурим максимално доволни клиенти ние сме инвестирали в закупуването на системата Сайт Конструктор и я предлагаме за безплатно ползване от клиентите ни. Предвидили сме и двуседмичен безплатен тестов период на предлаганата хостинг услуга. Така нашите клиенти не само може да си направят безплатен сайт, а и да заплатят таксите за домейн или хостинг директно към нас, като си спестят усилията да "качват" сами файловете на сървъра или пък да организират хостинг или домейн настройките си. Всичко - от създаването на сайта до неговото онлайн присъствие се осъществява с помощта на софтуера на Сайт Конструктор.

Административна система на Сайт Конструктор

Безплатен сайт Административната система на Сайт Конструктор е изключително интуитивна. И с нея се справя дори дъщеричката на наш служител която е само на 8 години :) Затова и смело твърдя че използването на Сайт Контструктор е лесно като детска игра и е за всеки който може да борави онлайн с фейсбук или електронна поща. Но това нека не ви подвежда Сайт Конструктор всъщност е една мощна система за професионално създаване на информативни сайтове - текстове, снимки, файлове, коментари, препоръки, статистики и т.н. всичко се създава за минути. Като допълнение получавате не само професионален сайт, а и съвременна визия която може да модифицирате с ваши изображения. Всички темплейти са безплатни за използване ведно с техните мобилни вариации.

Бъдете онлайн за всички устройства - от мобилен телефон, през таблета та чак до лаптоп и TV устройства.

« назад към всички Статии