Направете своя безплатен сайт лесно със Сайт Конструктор!

Добавки - допълнителна функционалност за сайт

Продуктов каталог

Продуктов каталог

Джаджа с чиято помощ може да изградите продуктов каталог с продукти. Под всеки продукт се визуализира бутон за поръчка. Данните попълнени във формата се изпращат до ваш имейл.
Цена: 80.00 лева
Имейл бюлетин

Имейл бюлетин

Джаджата визуализира на екран кратка форма за записване на посетителите за информативен бюлетин. В администрацията на плъгина за бюлетин има вградена възможност за изпращане на имейл до всички записани абонати.
Цена: 40.00 лева
Блог за сайт

Блог за сайт

Добавката Блог за сайт е плъгин, който се инсталира допълнително към вашия административен панел.
Цена: 50.00 лева
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Представяме ви Плъгин за често задавани въпроси. Разполага с много добра функционалност - на екран се извеждат въпросите, придружени с отговори, а непосредствено под тях е разположена форма за задаване на нов въпрос от страна на посетителя на сайта.
Цена: 40.00 лева
Новини за сайт

Новини за сайт

Представяме ви джаджата - новини за сайт. С нея може да слагате най - новите и актуални новини за всичко. Така потребителите в сайта ще научават от за вашите новини който вие качвате.
Цена: 50.00 лева
Оферти и запитвания

Оферти и запитвания

Джаджа оферти и запитвания представлява панел в който се публикува описанието на услугата и изображения, които придружават или онагледяват конкретната оферта. Към всяка оферта в сайта автоматично се добавя бутон за Поръчка или Запитване.
Цена: 80.00 лева
Меню с икони

Меню с икони

Представяме ви модул за добавяне на икони към съществуващо меню в сайта. Иконите онагледяват линковете в менюто и същевременно правят сайта с приятна и дружелюбна визия.
Цена: 30.00 лева
Музикален панел

Музикален панел

Плъгинът Музикален панел служи за озвучаване на сайта с музикални файлове. На разположение на посетителите на сайта е инстумент за спиране и пускане на музикален файл.
Цена: 30.00 лева