Направете своя безплатен сайт лесно със Сайт Конструктор!

Блог за сайт

Все повече собственици на сайтове желаят да поддържат свой блог и това бе един от най-често задаваните ни въпроси - възможно ли е в Сайт Конструктор да се направи блог към сайт. Да, това вече е възможно.

Представяме ви новата джаджа към Сайт Конструктор - Блог. С нейна помощ ще може да изградите блог към своя съществуващ сайт.

Цена за инсталация на джаджа Блог за сайт - 50 лева

Демо на сайт с Блог за сайт--> Демо версия 

*цената за инсталация се заплаща еднократно. 

Какво е БЛОГ към сайт ?

Блогът е място в сайта в което се публикуват страници като полезна информация, отговори на въпроси, специфични приложения на вашите продукти или услуги и т.н. Или това е мястото, където може да споделите и напишете всичко което касае вашата дейност, продукти или услуги.

Целта на блога е привличането на нови посетители в сайта на база на изложеното съдържание. Съдържанието естествено е подплатено с ключови думи, които пък повишават класируемостта на всеки един сайт.

Приложение на БЛОГ в сайт

Блогът е оригинален метод за промотиране на оферти, продукти или развивана дейност. Ако посетителите ви се нуждаят от повече информация, блогът е лесен начин да им се представи такава във форма на блог - публикувайте полезна и интересна информация. 

Не желаете посетителите да напускат сайта и да търсят друг сайт с повече информация, нали? Един блог с подходящо съдържание би ви донесъл много полза за развитието на вашия сайт.

Преди време думата „блог“ се свързваше с личните блогове за живота на хората, но днес има нова практика – свежи и нови публикации с интересно съдържание за продукти, услуги и определена дейност с цел привличане на нови клиенти.

Как ви са ползите от един БЛОГ ?

- поддържането на блог към сайта има отличен ефект върху класирането на сайтовете в търсачките и най-вече в Гугъл. Това е така, тъй като търсачките обичат съдържанието – добавянето на статии към блога е именно увеличаване на съдържанието на сайта. 

Това е всъщност и основната причина, поради която която блоговете се оказват желани от собствениците на сайтове.

- посетителите четат блогове заради специфичната информация в тях. Ако вие сте професионалист в дадена област, ще можете да покажете знанията си в блога като пишете различни и интересни статии касаещи вашата дейност.

Тези статии създават в посетителите усещането за експерт в областта. Това се отразява добре на вашия имидж и на практика в лицето на своя посетител в сайта печелите потенциален клиент, още преди дори да е направил поръчка.