Направете своя безплатен сайт лесно със Сайт Конструктор!

Вграждане на видео клип в страница

За да вградите видео клип от youTube първо посетете страницата с клипа в http://www.youtube.com/ Изберете бутон Споделяне, разположен под самия видео клип.

Вграждане на линк (връзка)

Ако желаете да публикувате линк към този клип /линка се отваря в нова страница и зарежда страницата с клипа/ то копирайте URL адреса който е маркиран в синьо и го поставете в вашата страница. 

Вграждане на видеоплеъйер

Ако желаете да вградите техния видеоплеъйер във вашата страница и потребителите директно да го изгледат без да напускат сайта ви то изберете бутон Вграждане, разположен непосредствено под бутон Споделяне. 

Направете уточнения размера на клипа във вашата страница с помощта на падащото меню и след това копирайте кода от диалоговата кутия.

Сега е нужно да вмъкнете този код във вашата страница на мястото където е нужно да се покаже видео плейъера на YouTube. За целта отворете админ панела и изберете икона HTML код. Издърпайте я и я поставете в страницата си. Поставете копирания код в кутията /кликнете с десния бутон на мишката и изберете Вмъкване или Paste/. След това запишете с бутон Готово.

Видео Клипа трябва да се визуализира още в прегледа на страницата ви в самия админ панел. Запишете със зеления бутон Запазване горе вдясно.