Направете своя безплатен сайт лесно със Сайт Конструктор!

Задавани въпроси при направа на сайт

Събрали сме различни въпроси, задавани от потребители при използването на системата на Сайт Конструктор. Ако не намерите отговор на своя въпрос, моля попълнете формата за задавани въпроси.

Да, няма проблем. Моля свържете се с нас и уточнете кой темплейт ви е допаднал и в каква цветова гама бихте желали да се промени. Темплейтите могат да се променят както в цветово отношение, така и в конструктивно.

За да не успявате да качите файл с изображение може би има наличие на някой от следните недопустими фактора:

1. името на файла е на кирилица
2. името на файла съдържа интервал или друг забранен символ
3. файла е твърде голям

За целта първо се уверете, че името на файла съдържа само латински букви и цифри, не съдържа интервали или други забранени символи, примерно някой от следните символи: ! @ # % ^ & * ( ) + ? < > " ; : \ | /. След това се уверете че изображението е не по-голямо от 5 мб или размер 1800px.

За да поставите генерирания код от Google, е нужно да изберете дадена страница, за която искате да имате статистика. Изтеглете отгоре джаджа HTML код и поставете кода чрез вмъкване ( ctrl+V ). Накрая запишете. Имайте впредвид, че статистиката в гугъл се показва с 24 часа закъснение, т.е. днес ще наблюдавате статистика за вчерашния ден. Поради тази причина е нужно да изчакате 24 часа за да имате данни в гугъл акаунта си за тази страница. Ако е нужно да проследите целия си сайт, е необходимо този код да бъде поставен на всички страници от сайта.

За да сработва един темплейт със Сайт Конструктор е необходимо в него да се внесат кодовете, които осъществяват връзката между администрацията и самото съдържание на сайта. За целта моля да се свържете с нас и да обсъдим дали е възможно това с вашия темплейт.