Направете своя безплатен сайт лесно със Сайт Конструктор!

Съдържание

Редактирането на сайт, създаден с помощта на Сайт Конструктор е улеснено благодарение на уникалната технология "влачи и пусни". Административната система се основава на използване на джаджи за изграждане на обекти в една уеб страница. Обектите са: текст, снимка, албум от снимки, видео, карта, форма за контакт, файлове за теглене и др. 

Всички джаджи се зареждат в горната част на редактираната уеб страница като икони, така че вие лесно може да защипете и издърпате нужната ви икона и да я поставите на мястото, където искате да е разположен подобен обект във избрана уеб страница на сайта ви. Някои от джаджите има допълнителни настройки, които се зареждат като икона в лявата част при посочване на обекта. Кликнете върху иконата за да изберете опциите й за настройка на визуализацията.

Записването се осъществява с бутон Публикувай / Publish. До бутон Публикувай има стрелка с падащ списък, от който може да изберете преглед на предишна версия на уеб страницата. Това е своеобразен архив на самата страница със запазени нейни записи. 

Възможно е да поставяте изображения вляво или вдясно от текстови абзаци, като за целта трябва да въведете текста си, след което да изтеглите джаджа Снимка и да я поставите съответно отляво или отдясно на текста.

В горната дясната част са разположени икони - Настройки, Преглед и Изход. Икона Настройки служи за въвеждане на настройки на самата страница - име, име на бутон, дата на създаване, seo и допълнителни настройки. Икона Преглед служи за преглед на страницата, като временно на екран се скриват редакционните джаджи. За да се върнете в процес на редакция е нужно да изберете икона Редакция, която ще се появи горе вдясно.